Suspesa la presentació del «Pirata Pataxula»

Per malaltia del cantant i escriptor Bertomeu hem hagut de suspendre la presentació del llibre  «El Pirata Pataxula en el tresor del monstre" i l'actuació musical que s'havia de celebrar dilluns 21 de juliol, al Restaurant El Marino-Rotes.

Ja estem buscant una nova data per a tots vosaltres.

Lamentem les molèsties.

L'equip del Marino.

 

Por enfermedad del cantante y escritor Bertomeu hemos tenido que suspender la presentación del libro «El Pirata Pataxula en el tresor del monstre» y la actuación musical que se tenía que celebrar el lunes 21 de julio, en el Restaurante El Marino-Rotes.

Ya estamos buscando una nueva fecha para todos vosotros.

Lamentamos las molestias.

El equipo del Marino.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    fake chanel bags (jueves, 13 noviembre 2014 08:52)

    Bookbag design, similar flexibility precisely as it might possibly help any sort of painter boundless creativeness.