Adéu a una gran de la nostra cuina

Despedim una gran cuinera i una gran amiga. Ens ha deixat Pepa Romans, fundadora i propietària de Casa Pepa, a Ondara, el seu poble. Un restaurant acollidor i avantguardista al temps, que es nodrix de l'hort familiar sempre que és possibe. El regenten des de fa uns anys les seues filles Sole i Tona, mantenint l'estil marca de la casa: donar un gir creatiu a la cuina tradicional d'Ondara i la Marina Alta. En les darreres visites, com la reflectida en el blog d'El Marino Dénia, constatàrem la validesa d'eixa estrella Michelin que ja manté 16 anys. Cuina de la comarca, renovada i alegre, per a anar més enllà, des del respecte a la saviesa tradicional.

Pepa Romans deixa un gran llegat en la cuina i un record inesborrable en els amics. La tindrem present com eixa dona innnovadora i arrelada al seu poble, eixa cuinera valenta que volava en la cuina, amb els peus a terra.

Tota la nostra estima per a la seua família.

L'Equip del Marino

 

Escribir comentario

Comentarios: 0